Hof "Moye Tyt"

Hof "Moye Tyt" is gelegen in Wilskerke, een klein dorpje net achter Middelkerke, het hinterland. We bevinden ons temidden de groene polders met zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden, zee en strand zijn echter nooit veraf….
We bieden jullie een ruim gastenverblijf voor 2 tot 5 personen om samen met je gezin, familie of vrienden te genieten van een ontspannen vakantie.
Wakker worden met zicht op de velden of de koeien? Zelf je ontbijt klaarmaken terwijl de kids onze kippen gaan begroeten? In het weekend kan je je ook laten verwennen door ons met een heerlijk ontbijt met verse producten…
Overdag erop uittrekken voor een dagje strand en zee? Liever de fiets op voor een tochtje tussen de polders? Met de auto sta je zo in Brugge of de Westhoek
’s Avonds genieten van de rust en stilte na een vermoeiende dag? Je nog even in de grote tuin nestelen met een streekbiertje terwijl de kinderen zich amuseren op de schommel en glijbaan? Een gezelschapsspel spelen op de kamer, je nestelen in de zithoek met een boek, of gewoon wat tv kijken?

LOCATIE - CONTACTEER ONS

Wilskerke
+32 486 794419
moyetyt@gmail.com